POSLEDNÍ VEČEŘE DIE KÜCHE
Kdo by neznal naše tradiční nekolikachodové „Pozdní večeře“ s parádní sladkou tečkou, které jsme pro Vás s láskou v průběhu let připravovali?
A protože Die Küche dáváme společné sbohem, je čas na tu poslední, rozlučkovou…
1. chod:
Green gazpacho shot se salsa serde omáčkou
Zelená studená polévka gazpacho z okurky, avokáda, zelných paprik a tomattila, podávaná jako shot s italskou salsa verde omáčkou z čerstvých bylinek, ozdobené čerstvou okurkou, mrkvovým lososem, ředkvičkou a čerstvými bylinkami.
2. chod:
Jaruščina zahrada
Finger food pěti chutí. Pět exkluzivních soust. Inspirováno středomořím. Ozdobené jedlými kvítky z naší zahrádky.
3. chod:
Italské políbení
Sietanová kuřecí piccata s citrónovo-pistáciovou omáčkou, bramborovými pusinkami, salátem z baby špenátu, grapeftuitu, pečeného fenyklu, pražených pistácií a čerstvými bylinkami.
4. chod:
Sladká tečka
Exkluzivní dezert na závěr od naší cukrářky Kate.
>> Předprodej na gooutu: