Toyota Vangelis (křest) + Tokyo Drift (křest) + KRABS

pondělí 10. 4. 2023
začátek 20:00

NOVÝ TERMÍN: Z důvodu náhlého onemocnění se koncert přesunul z 14.3. na 10. 4. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. Pokud vám nový termín nevyhovuje, vstupenky lze vrátit do 27. 3. včetně. Omlouváme se za komplikace a na všechny se těšíme!

 

TOYOTA VANGELIS (KŘEST)

Toyota Vangelis se do Kabinetu vrátí s novou deskou!

Jeho jméno se objevuje po boku bezpočtu dalších svěžích jmen současné české hudby (Sahareya, Tokyo Drift, Miss Petty a další), on sám se objevuje pod pódiem hromady koncertů a potvrzuje, že hudební nerdství se nezřídka překlápí v jedinečnou autorskou tvorbu. Ve té se nebojí dotýkat společenských témat, v prvé řadě ale generuje mimořádně zábavné tracky. Mezi jeho zásadní zásluhy pak patří, že setrvale stvrzuje autotune jako legitimní nástroj, který rozhodně nebude stárnout tak rychle jako devadesátkové disko. A to ani nezmiňujeme, že Václav Peloušek zakládal Bastl Instruments…

 
 
 
TOKYO DRIFT
Tokyo Drift se pohybuje napříč zvuky a žánry. Mísí v sobě prvky folku, elektroniky a hyperpopu. A stejně jako Toyota doveze do Brna novou nahrávku.

 
 
KRABS
Global club bass. Krabs to v Kabinetu MÚZ nedávno rozpumpoval v rámci SOFTSPOTU jako součást nového improv collab dua Tatratank.
 
 
 
foto: Romana Kovacs

Koupit vstupenku

Toyota Vangelis (křest) + Tokyo Drift (křest) + KRABS
10. 4. 2023 ve 20:00