Fvck_kvlt (křest) + hosté

sobota 13. 11. 2021
začátek 20:00

Konečně! V Kabošu pokřtíme náš šestý titul na Kabinet records, který vyšel před více jak rokem. Než jsme stihli udělat křest desky "Zabijem sa!", celý náklad se vyprodal. Pak jsme čekali než se upeče v lisovně druhý repress. A snad tentokrát to vyjde. Pokřtíme v Kabošu červený dolis "Zabijem sa!".
 
FVCK_KVLT
Čím dál častěji se mluví o styčných bodech new wave rapu / trapu a hardcore-punkové scény 80. a 90. let. V případě Denise Banga, zároveň frontmana trnavských punkáčů The Wilderness, rozhodně nejde o prázdná slova. Jeho projekt FVCK_KVLT pojí skutečný DIY přístup a politickou angažovanost punk scény s emo-trapovým soundem interpretů jako jsou Bones, Ghostemane nebo Suicide Boys. Z jeho beatů se snáší i temné voodoo memphiského rapu, ozývají se samply cz/sk klubových kapel a někdy v nich zašumí i původní boombapový underground (připoměňme slovenskou legendu Trosky). Vzniká tak ideální doprovod k Denisovým textům, ponořených do hlubin městské prázdnoty. Osamocení, boj s depresemi, touhu i složitost prožívat skutečné vztahy a emoce ale FVCK_KVLT popisuje syrově, bez sebelítosti nebo přehnaného patosu. Na albu Zabijem sa! tak disponuje silou, energií a uvěřitelností, o které se většině rapperů jenom zdá.
Deska, kterou si Denis sám nahrál, smíchal i zmasteroval, je plná featů - a to nejen od “jeho” Kvlt Crew (Edúv Syn, Inšpektor Náděj), ale i známějších jmen, jako jsou Boy Wonder, Idea, Prezident Lourajder nebo Karlo z Milion+. Berme to jako důkaz toho, že FVCK_KVLT je slovenským věrozvěstem nového autentického směru v rapové scéně. Raw trve kvlt trap punx!
Živé vystoupení jsou bezprostřední, temné a plné punkové energie, v jakékoliv kombinaci se členové crew na Fvck_kvltově koncertě střetnou.
 
 
Předprodej:

Koupit vstupenku

Fvck_kvlt (křest) + hosté
13. 11. 2021 ve 20:00