Esgmeq + Prodavač + True Fir

pátek 18. 9. 2020
začátek 20:00

ESGMEQ

Českomoravskou krajinou se opět žene přízrak zvaný ESGMEQ. Chebský rokenrol v čele se Sisim (mj. frontman Povodí Ohře) se po několika letech pohnutých osudů složil znovu dohromady a máme tu čest přivítat je i v Kabinetu! ESGMEQ jsou jediná kapela, o které se dá mluvit jako o českých Stooges a nepropadnout se při tom. Na jejich koncety je vzpomínáno s úsměvem i bázní, jejich hity jako Nenávidim tě nebo Bramboračka zlidověly a dodnes je můžete slyšet hrát z jukeboxů v pajzlech pro nejotrlejší. Legenda pokračuje!

K poslechu:

https://www.silver-rocket.org/katalog/esgmeq-devils-servant

https://www.silver-rocket.org/katalog/esgmeq-st

 

PRODAVAČ

Je to už sedm let, co Šampon (ex-SPORTO) a jeho boy-band zatřásli českou scénou indie-electro-pop albovou nádherou Malý ráje. Nyní se vrací na pódia servírovat další hymny o lásce, odcizení a hledání identity v městě plném open-officů.

https://prodavac.bandcamp.com/

 

TRUE FIR

True Fir jsou černí koně pražské indie scény. Za relativně krátkou dobu existence v řadách kapely hrají nebo hráli členové a členky formací jako Pacino, Prodavač, Remek, Kalle Acoustic Band (a nově za bicími také Peter z bněnských Nikander). Pokud máte rádi melancholickou atmosféru devadesátkového lo-fi nebo midwest ema, songy True Fir vám pofoukají duši.

https://stoned-to-death.bandcamp.com/album/true-fir

Koupit vstupenku

Esgmeq + Prodavač + True Fir
18. 9. 2020 ve 20:00