ZRUŠENO - Bibione + Tamara

středa 24. 11. 2021
začátek 20:00

Moc nás to mrzí, ale zítřejší koncertní večer skupin Tamara a Bibione je zrušený. Obě kapely se rozhodly, vzhledem k aktuální epidemické situaci, zrušit své zítřejší koncerty v Kabinetu múz. Jejich rozhodnutí respektuje a věříme, že společný dvojkoncert Tamary a Bibione uspořádáme v Brně v příštím roce. Omlouváme se všem, kteří se na zítřejší večer těšili a moc děkujeme za pochopení vzniklé situace.
 
 
 
Tamara
Hudba pro letní dny? Hudba, které dokáže letní nálady evokovat v libovolném ročním období? Tamara přitahuje posluchače hlavně nenuceností a obdivuhodnou lehkostí svých písniček. Natálie, Majda, Kristýna, Tamara a Štěpán (Cold Cold Nights) dokazují, že představa o kapele, která je založená na skutečném přátelství, stále nezhynula. Vlídné písničky inspirované tím, co nás obvykle míjí, ale i tvorbou Adrieny Šimotové. Vlídná poezie.
 
Bibione
Dívčí boyband a jiné radosti. Bibione jsou trio, jakému by v rockovém žargonu náleželo pojmenování “úderka”, jenže tady nejsme v rajónu machistických klišé. Začínaly jednotlivými tracky pro kompilace, začínaly v češtině, debutové EP u Stoned to Death už je ale anglicky - energie ovšem nezmizela. Punkem čpící písničky se nebojí ani zdobnosti, přímočarost ale vládne. Přijďte si nechat načechrat vlasy a rozčísnout pěšinku, s hair care routine vám po koncertě poradí Trochtýna.
 
VSTUPNÉ: 150 Kč (na místě)
Akce je součástí projektu Hudebních cen Vinyla. Projekt Hudebních cen Vinyla se koná za finanční podpory statutárního města Brna, Ministerstva kultury ČR, Státního fondu kultury ČR a hlavního města Prahy.

Koupit vstupenku

ZRUŠENO - Bibione + Tamara
24. 11. 2021 ve 20:00