Heap (AT)

pátek 21. 9. 2018
začátek 22:00

HEAP [AT]
____________________________________________
Neubau / Wiener Brut / Discus Throwers ]

Support:
SKY TO SPEAK live
EXHAUSTED MODERN
PDCH
____________________________________________

Je nám potěšením odstartovat další klubovou sezónu rodákem z nedaleké Vídně, Florianem Stöffelbauerem, který je na hudební scéně známý jako Heap.

Je skoro pravidlem, že ti nejzajímavější djs šíří kolem sebe hudbu i dalšími způsoby a aktivitami. Někdo se zabývá produkcí, někdo otevře obchod s hudebními nahrávkami a někdo jiný třeba založí rovnou label. Florian zvládá tohle všechno. Spolu s kamarádem Simonem Hiedemannem vlastní hned dvě hudební vydavatelství - Neubau a Wiener Brut, obě striktně "vinyl only". Zatímco na prvním zmiňovaném vychází velmi současné taneční singly od umělců jako je např. Bocksrucker a Gil.Barte, Wiener Brut se specializuje na alternativní elektronickou hudbu Rakouska 80. let. Provozuje také skromný, ale pečlivě výběrový online obchod Discus Throwers.

Díky tomu, že Heap objevuje světu nová jména, má sám přístup ke spoustě svěží neotřelé muziky. Stačí si projít desky z jeho setů - většina zatím vůbec oficiálně nevyšla. I díky tomu je Heap tam, kde je a svým nezanedbatelným příspěvkem ovlivňuje aktuální klubový zvuk. Majitelé labelů jsou často opomíjení, je však potřeba si uvědomit, že jsou to právě oni, díky komu se hudba od producentů dostává až k posluchačům.

Aby toho všeho nebylo málo, Heap se věnuje i vlastní produkci, o jejíž kvalitě vypovídá už jen fakt, že vychází na renomovaných labelech jako ESP Institute a Berceuse Heroique.

Jeho sety nás baví. Nikdy nejsou prvoplánové a skvěle boří mýty o tom, že na muziku pod 100 BPM se nedá tancovat. Jsou pomalé, temné, často nalomené a často nakyslé, což při jeho citlivé a vytříbené selekci funguje až psychoaktivně. Těšte se s námi, protože tohle bude Párty!

Program doplní Matěj Kotouček s jeho live projektem Sky To Speak, pražský dj a producent Exhausted Modern z Endless Illusion a lokal nezmar dj PDCH.

____________________________________________
HEAP /Neubau, Wiener Brut/
FB: facebook.com/heapvienna
SC: soundcloud.com/heapvienna
RA: residentadvisor.net/dj/heap
DS: discogs.com/artist/4973341-Heap-2

____________________________________________
EXHAUSTED MODERN /Endles Illusion/
FB: facebook.com/exhaustedmodern
SC: soundcloud.com/layup
DS: discogs.com/label/607783-Endless-Illusion

____________________________________________
SKY TO SPEAK
FB: facebook.com/skytospeak
SC: soundcloud.com/sky-to-speak

____________________________________________
PDCH /Brno/
FB: facebook.com/djpdch
SC: soundcloud.com/pdch
MC: mixcloud.com/pdch


Entry: 140,-/180,- CZK

 

Vystoupení proběhlo za finanční podpory Statutárního města Brna & Ministerstva kultury České republiky.

Koupit vstupenku

Heap (AT)
21. 9. 2018 ve 22:00